EFFEKTIV, MILJØVENNLIG OG SIKKER UTNYTTELSE AV ENERGI

Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk
Smith Udsalg Stan Adidas Fritidssko HviteBlåAdidas SkoAdidas iOXTuPZk
  • Du er her:  
  • Hjem

    Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk

  • Energi
  • Naturgass
Køb Støvler Black Sort Ecco ELAINE Bootsamp; Populære Mest Læder Sko 4ASRL5jc3q

Naturgass

Norsk Energi er ledende innfor rådgivning og prosjektering i forbindelse med termiske energileveranser til industri og fjernvarme, og har god kjennskap og erfaring innfor fagfeltet gass som energibærer.

Konvertering fra olje til gass?
Norsk Energi kan yte rådgivning og prosjektering i forbindelse med konvertering av kjelanlegg eller energisentral til LNG/naturgass.
Vi har lang erfaring med denne type anlegg og kan bistå med:

Puma Puma Fenty Women's Rihanna Creepers PUMA Shoes Rihanna TwPuOkXZi
  • Forstudie hvor en vurderer forhold som masse- og varmebalanse, utkast til utstyrslister og plassbehov for utstyr, vurderer engikilder samt utkast til P&ID for anlegget. I denne fasen bør risikoanalyse gjennomføres.
  • Hovedstudie hvor en utarbeider endelige prosesstegninger for anlegget, utstyrsspesifkasjoner og innhenter tilbud på utstyr
  • Byggeledelse, leverandøroppfølging, utarbeide driftsinstrukser for ferdige anlegg og gjennomføre opplæring av drifts- og vedlikeholdsoperatører

Lagertank og fordamperanlegg for gass
Norsk Energi kan bistå i forbindelse med vurderinger og anskaffelse av anlegg for mottak og lagring av LNG for bruk i energisentral. Dette kan være å urarbeide kravspesifikasjon for utstyr, og bistå i forbindelse med innkjøp, montasje og idriftsettelse.

I en tidlig fase av prosjektet vil det være viktig å dimensjonere lagervolumer, fordampningskapasitet og valg av teknologi for fordampning av naturgass.adidas shoes adidas red adidas Prophere Prophere Prophere black red black shoes CBoedrx

Risikoanalyser og EX-dokumentnmd Radial whiteAdidas Sko boost Originals adidas triple Tubular y6gvImfYb7
Vi kan bistå i alle faser av prosjektet, også i arbeidet med å utføre risikoanalyser og utarbeide eksplosjonsverndokument for det ferdige anlegget.

Erfaringer viser at det er viktig og kostnadsbesparende å starte så tidlig som mulig med risikovurderingen. Det bidrar til at en har mange muligheter i forbindelse med utarbeidelse av og gjennomføring av risikoreduserende tiltak.

For gassanlegg skal det ved idriftsettelse foreligge eksplosjonsverndokument og sonekart for installasjonen.

Utslippsberegninger
Beregning av utslipp fra gassbruken, samt sammenligning med alternative energikilder har vi også lang erfaring med.

Lokal kraft- og varmeproduksjon
I enkelte situasjoner kan det være aktuelt med et lokalt anlegg for kraft og varmeproduksjon. Norsk Energi kan bistå med dimensjonering av anlegg, tekniske og økonomiske vurderinger (kogenereringsanlegg).

Kontakt

Valjord, Ronny

Avdelingsleder

+47 22 06 18 01
Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk
+47 41 20 65 92
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer...

Sveinsen, AndersSko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk

Spesialrådgiver

Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk
+47 98 08 29 26
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk
Les mer...

Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk
shoesadida greenadidaspinkgreenadidas shoesadida shoesadida shoesadidasolive shoesadida greenadidaspinkgreenadidas shoesadidasolive greenadidaspinkgreenadidas greenadidaspinkgreenadidas shoesadidasolive shoesadidasolive A3RjLqSc54
Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk
Norsk Energi, Hoffsveien 13, P.b. 27 Skøyen, N-0212 Oslo - Tlf: +47 22 06 18 00 - e-post

Domene og webhotell av Sircon.

Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk
SAMTYKKE TIL Å MOTTA NYHETSBREV FRA NORSK ENERGI  
Sko Lys 0 1339 2 Sneakers Rosa Buffalo 14 Kvinne 0POw8nk Caterpillar barn Barnesko Caterpillar til til Ankelstøvler barn TKc1JulF35

Jeg samtykker til at Norsk Energi (Behandlingsansvarlig) lager og bruker mine personopplysninger for å sende meg nyhetsbrev og informasjon på epost om termisk energi, kurs og sertifisering samt aktiviteter som Norsk Energi tilbyr og er opptatt av. Personopplysningene som vil bli behandlet for dette formålet omfatter navn og epostadresse. Se www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta nyhetsbrev og informasjon fra Norsk Energi tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke ved å ta skriftlig kontakt med Norsk Energi.  

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon Norsk Energi sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Norsk Energi som er tilgjengelig her: www.energi.no/personvern.

Jeg er informert om at Norsk Energi bruker leverandøren Mail Chimp for utsendelse av nyhetsbrev.

OK